Ηλεκτρ. Εγγραφές Πρωτοετών: Τι πρέπει να προσέξετε πριν οριστικοποιήσετε την αίτηση σας!

Ηλεκ. Εγγραφές Πρωτοετών: Τι πρέπει να προσέξετε πριν οριστικοποιήσετε την αίτηση σας!

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών: Μετά την οριστική υποβολή της ηλεκτρονικής προεγγραφής ο επιτυχών δεν θα έχει δυνατότητα περαιτέρω αλλαγών στις επιλογές του.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως τα παραπάνω αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρήσης (δείτε το εδώ) του ηλεκτρονικού συστήματος για τις εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών ενώ σχετικό μήνυμα θα δουν και όσοι φθάσουν στο βήμα της οριστικοποίησης.


Μείνετε Συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να ενημερωθείτε για τις επόμενες διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε μετά την Ηλεκτρονική σας Εγγραφή, για τις μετεγγραφές, τις δηλώσεις μαθημάτων, την παροχή δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικά συγγράμματα, έκδοση φοιτητικού πάσου, φοιτητικά επιδόματα κτλ, θα ενημερωθείς.

  • Για λαμβάνεις και εσύ όλες τις ενημερώσεις του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr στο Facebook πάτησε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το εγχειρίδιο χρήσης: Είστε σίγουρος ότι θέλετε να οριστικοποιήσετε την αίτησή σας; Καθώς μετά την οριστική υποβολή της ηλεκτρονικής προεγγραφής ο επιτυχών δεν θα έχει δυνατότητα περαιτέρω αλλαγών στις επιλογές του. Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι το βήμα αυτό είναι τελικό και μετά την ολοκλήρωσή τoυ, δεν θα έχει τη δυνατότητα να προβεί σε καμία αλλαγή επί των στοιχείων του.

Μόνο με το πάτημα του κουμπιού ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ η διαδικασία ολοκληρώνεται. Ο χρήστης ενημερώνεται με σχετικό μήνυμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

*Ο χρήστης θα πρέπει να γνωρίζει ότι το βήμα αυτό είναι τελικό και μετά την ολοκλήρωσή του δεν θα έχει τη δυνατότητα να προβεί σε καμία αλλαγή επί των στοιχείων του.

Μετά την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ, τα στοιχεία της αίτησής σας δεν μπορούν να τροποποιηθούν, παρά μόνο στη Γραμματεία του Τμήματος επιτυχίας, επιδεικνύοντας τα αντίστοιχα έγγραφα.

Μετά την οριστικοποίηση της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής οι πρωτοετείς θα ΠΡΕΠΕΙ να προχωρήσουν σε εκτύπωση της αίτησης τους. Δείτε ΕΔΩ το εγχειρίδιο χρήσης.

Ο χρήστης με το πάτημα του κουμπιού ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ο χρήστης θα δει ένα pdf με την αίτηση εγγραφής του όπως φαίνεται στο σχήμα που ακολουθεί:

Την σελίδα ενημέρωσης των Επιτυχόντων/Πρωτοετών Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τελευταία νέα που τους αφορούν.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr