Πότε θα ξεκινήσουν τελικά οι Εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών!

Πότε θα ξεκινήσουν τελικά οι Εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών 2019-2020

Εγγραφές Πρωτοετών 2019-2020: Περιμένουν πως και πως οι επιτυχόντες υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 την έκδοση της Εγκυκλίου από το Υπουργείο Παιδείας, που θα ορίζει την ημερομηνία έναρξης των ηλεκτρονικών εγγραφών όπως και την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι νεοεισαχθέντες φοιτητές για την επιτυχημένη εγγραφή τους στο Τμήμα εισαγωγής. 

Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι ως "Πρωτοετής Φοιτητής" σε καθημερινή βάση για την ενημέρωση, εξασφάλισαν πριν από λίγο αποκλειστικές πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με την ημερομηνία έναρξης των εγγραφών.


Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με επικοινωνία που είχαν την (Δευτέρα, 09/09) τα «Φοιτητικά Νέα» με το Υπουργείο Παιδείας, οι ηλεκτρονικές εγγραφές μέσω της πλατφόρμας eregister.it.minedu.gov.gr αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η μικρή αυτή καθυστέρηση οφείλεται στις επεξεργασίες που γίνονται στην πλατφόρμα με τα νέα Τμήματα.

...Εν αναμονή της Εγκυκλίου!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να ενημερωθείς ΠΡΩΤΟΣ για το τι θα πρέπει να κάνεις ως Πρωτοετής μετά την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής Βήμα βήμα, πάτησε ΕΔΩ

Να αναφερθεί πως πέρσι η εγκύκλιος εκδόθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου και οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις εγγραφές στο διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και 18 Σεπτεμβρίου 2018.

Μετά την έκδοση της εγκυκλίου που θα ορίζει την προθεσμία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές οι υποψήφιοι μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής (eregister.it.minedu.gov.gr) πληκτρολογώντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου θα προχωρήσουν στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής την οποία και θα ΠΡΕΠΕΙ να εκτυπώσουν.

Την σελίδα ενημέρωσης των Επιτυχόντων/Πρωτοετών Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Μετά τις ηλεκτρονικές εγγραφές οι επιτυχόντες θα κληθούν από τις Γραμματείες των Τμημάτων σε πολύ σύντομο διάστημα που θα καθορίσουν οι αντίστοιχες Γραμματείες κατά περίπτωση, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους, να παραλάβουν τους κωδικούς για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες. Μαζί τους οι πρωτοετείς φοιτητές θα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση Εγγραφής.

Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς Φοιτητές!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr