Διαδικασία ολοκλήρωσης εγγραφών Πρωτοετών φοιτητών στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Διαδικασία ολοκλήρωσης εγγραφών Πρωτοετών φοιτητών στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2018-2019: Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας παρουσιάζουν μέσα από το παρόν άρθρο την διαδικασία ολοκλήρωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών 2018-2019 στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών εγγραφών και αφού πραγματοποιηθεί η αποστολή των καταστάσεων με τα ονόματα των εγγεγραμμένων φοιτητών από το Υπουργείο Παιδείας, οι πρωτοετείς φοιτητές θα χρειαστεί να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματός τους και να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα, ή σε περίπτωση που δεν διαθέτουν, αντίστοιχο δημόσιο έγγραφο, προκειμένου να γίνει ταυτοπροσωπία και να παραλάβουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό ασφαλείας για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές Ακαδημαϊκές Υπηρεσίες του Ιδρύματος.


Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν και για την έκδοση του φοιτητικού πάσο. 

  • Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τα δικαιολογητικά, τα οποία στη συνέχεια υποχρεούται ο πρωτοετής φοιτητής να προσκομίσει στη Γραμματεία του Τμήματός του από Τρίτη 18-09-2018 έως και Παρασκευή 28-09-2018 είναι για όλα τα Τμήματα του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας τα παρακάτω:

  • Δύο (2) φωτογραφίες
  • Φωτοτυπία απολυτηρίου Λυκείου (μη επικυρωμένη)
  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (μη επικυρωμένη)
  • Εκτυπωμένη αίτηση εγγραφής μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας

Εισακτέοι, που έχουν ήδη εγγραφεί σε άλλο Τμήμα ή Σχολή, λόγω πρόσβασής τους κατά τα παρελθόντα έτη, οφείλουν να διαγραφούν από αυτό/ή.

Επισημαίνεται ότι όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για όλα τελευταία νέα που τους αφορούν. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr