Το Υπουργείο Παιδείας για τις Εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών

Το Υπουργείο Παιδείας για τις Εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών 2018-2019

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών: Το Υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (επιβεβαιώνει την χθεσινή ανάρτηση του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr) και ενημερώνει τους επιτυχόντες υποψηφίους σχετικά με τις "Εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών" στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία εγγραφής θα ανακοινωθούν κατά τις προσεχείς ημέρες με αναλυτική εγκύκλιο». Για να ενημερωθείτε άμεσα μόλις αναρτηθεί η εγκύκλιος για τις Εγγραφές των Πρωτοετών πατήστε εδώ.


«Η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις Σχολές».

ΠΡΩΤΟΕΤΗ SOS: Την Ενημερωτική σελίδα των Πρωτοετών Φοιτητών 2018-2019 στο Facebook μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας για να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία εγγραφής των Πρωτοετών Φοιτητών στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr