AEGEAN: Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις για τα Δωρεάν Αεροπορικά Εισιτήρια σε Πρωτοετείς Φοιτητές #kontastousneous

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε 250 πρωτοετείς φοιτητές προσφέρει η Aegean, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης φοιτητών «Κοντά στους Νέους»

Για 5η συνεχή χρονιά, οι AEGEAN & OLYMPIC AIR στηρίζει τους νέους στα πρώτα τους βήματα ως φοιτητές σε ελληνικά πανεπιστήμια μακριά από τον τόπο διαμονής τους. Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017/2018 όσοι πρωτοετείς φοιτητές ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους μέχρι 3 Νοεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα «κοντά στους νέους» της AEGEAN ξεκίνησε για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014 δίνοντας την ευκαιρία σε 250 πρωτοετείς φοιτητές από όλη την Ελλάδα να ταξιδεύουν συχνότερα στο σπίτι τους με τα δωρεάν εισιτήρια του προγράμματος.


  • 100 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών*
  • 150 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από την υπόλοιπη Ελλάδα

Το πρόγραμμα συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018 και συνολικά θα προσφέρει σε 250 πρωτοετείς φοιτητές, δωρεάν εισιτήρια στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Η επιλογή των φοιτητών βασίζεται τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

  • Δες αναλυτικά τους όρους, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να υποβάλεις εδώ.

Αν είσαι πρωτοετής φοιτητής κάνε αίτηση και εσύ πατώντας εδώ για να είσαι ανάμεσα στους 250 φοιτητές που θα επιλεγούν για το πρόγραμμα!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr