Αποτελέσματα, Βάσεων, 2015,apotelesmata, vaseis 2015 Αποτελέσματα Βάσεων 2015: Στις 25 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής

Αποτελέσματα Βάσεων 2015: Στις 25 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής

Οι Βάσεις 2015 αναμένεται να βγουν στις 25 Αυγούστου 2015, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, όπως ενημερώθηκε σήμερα το esos.gr, από το υπουργείο Παιδείας.

Στο μεταξύ αυτές τις ημέρες η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οαιδείας κάνει δοκιμαστικές καταχωρήσεις στο νέο ηλεκτρονικό σύστημα, που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά φέτος, για την εγγραφή των των υποψηφίων στο τμήμα που πέτυχαν.


Από Σεπτέμβρη Φοιτητής; Το μεγαλύτερο μέσο φοιτητικής ενημέρωσης που θα χρειαστείς είναι εδώ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα την ίδια ημέρα που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, το υπουργείο Παιδείας θα θέσει σε εφαρμογή το νέο σύστημα εγγραφής των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Ετσι οι επιτυχόντες δεν θα χρειαστεί να μεταβούν στο Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ που πέτυχαν για να εγγραφούν,ούτε να προσκομίσουν δικαιολογητικά.

Θα μπούν στην ιστοσελίδα που θα ορίσει το υπουργείο Παιδείας με τον προσωπικό τους κωδικό, και στη συνέχεια θα τους αποσταλεί από το σύστημα νέοι κωδικοί για να κάνουν την εγγραφή τους.

Ταυτόχρονα οι πρωτοετείς φοιτητές θα παραλάβουν και το Δελτίο Ταυτότητας Φοιτητή, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν άμεσα προκειμένου να έχουν έκπτωση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Περισσότερα Φοιτητικά Νέα ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr