Κατάταξη Πρωτοετών Σχολής Ικάρων 2021-2022 (ΟΝΟΜΑΤΑ)- Είσοδος μόνο με PCR

Παρουσίαση Πρωτοετών στη Σχολή Ικάρων -  Είσοδος μόνο με μοριακό τεστ (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Στρατιωτικές Σχολές: Στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, καλούνται να καταταγούν στο πρώτο έτος της Σχολής Ικάρων (αεροπορική βάση Δεκέλειας Αττικής), οι εισακτέοι και εισακτέες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Οι προσκαλούμενοι-ες, για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, οφείλουν να υποβληθούν σε PCR COVID-19 test που θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48-72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους.


Συντονιστείτε στην ενημερωτική σελίδα των Στρατιωτικών Σχολών για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα. Δείτε την σελίδα εδώ.

Στη σχετική πρόσκληση επισημαίνεται ότι η ως άνω υποχρέωση ισχύει και για τους επιτυχόντες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Όσοι εκ των ανωτέρω διαγνωσθούν με θετικό PCR COVID-19 test δεν θα παρουσιαστούν στην σχολή, αλλά, αφού την ενημερώσουν σχετικά και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ, παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους λαμβάνοντας περαιτέρω οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Η είσοδος στη Σχολή θα γίνει με αρνητικό PCR COVID-19 test, προστίθεται στην πρόσκληση.

Οι προσκαλούμενοι-ες για κατάταξη θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά που μνημονεύονται στην σχετική προκήρυξη του Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΔΩ.

Όσοι εισακτέοι-εισακτέες έχουν ήδη τη στρατιωτική ιδιότητα, με την κατάταξή τους ως μαθητές-τριες, αποβάλουν αυτή και στο εξής θα διέπονται από τις ισχύουσες για τη Σχολή διατάξεις.

Στην πρόσκληση επισυνάπτονται οι πίνακες των εισακτέων με σειρά επιτυχίας ανά κατεύθυνση και κατηγορία.

Σχολή Ικάρων 2021: Τα Δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι επιτυχόντες την ημέρα κατατάξεως

Ενημερωτικό Φυλλάδιο Κατάταξης Νέων Ικάρων (2021-2022)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr