ΑΕΝ: Μέχρι τις 9/10 οι εγγραφές των επιλαχόντων σπουδαστών (2020)

ΑΕΝ: Μέχρι τις 9/10 οι εγγραφές των επιλαχόντων σπουδαστών (2020)

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι την 25η Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, οι συνολικοί πίνακες των σπουδαστών που εισάγονται προς κάλυψη των κενών θέσεων στις ΑΕΝ για το Εκπαιδευτικό έτος 2020-2021.

Συγκεκριμένα στις ΑΕΝ προς κάλυψη των κενών θέσεων εισάγονται συνολικά 21 σπουδαστές (9 πλοίαρχοι, 12 μηχανικοί).


Διευκρινίζεται ότι οι πίνακες εισαγόμενων σπουδαστών στις ΑΕΝ περιέχουν μόνο τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό του κάθε υποψηφίου στις Πανελλαδικές εξετάσεις, τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης που υπέβαλλε στο ΥΝΑΝΠ για την εισαγωγή στις ΑΕΝ και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Οι επιτυχόντες υποχρεούνται να παρουσιαστούν για εγγραφή και φοίτηση στις ΑΕΝ που έχουν επιτύχει έως και τις 09/10 2020.

Όσοι δεν παρουσιασθούν αποκλείονται της εγγραφής τους.

Νεοεισαγόμενοι σπουδαστές που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 27 του κανονισμού σπουδών των ΑΕΝ (ΦΕΚ 2028 Β΄/03-06-2019) δύναται να υποβάλουν αιτήσεις για μετεγγραφή εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, στο ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΕΚΝ, αυτοπρόσωπως ή με συστημένη επιστολή (ταχ. διεύνθυνση: Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, ΤΚ.: 185 10, Πειραιάς) ή μέσω των ΑΕΝ. (Αναλυτική ενημέρωση για την διαδικασία των μετεγγραφών, μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο).

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των σπουδαστών στις ΑΕΝ είναι τα εξής:

(α) Δελτίο ταυτότητας και μια φωτοτυπία αυτου

(β) Τέσσερις (4) φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας) 

(γ) Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου λυκείου (εάν δεν έχει κατατεθεί στο ΥΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.ΕΚ.Ν.)

(δ) Υπέυθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα (ΑΕΙ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού τομέα, ή βεβαίωση διαγραφής εφόσον είχαν εγγραφεί σε κάποιο ΑΕΙ.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για για όλα τα νέα που αφορούν τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού πατήστε ΕΔΩ. 

Πίνακες

ΑΕΝ: Πίνακας Εισαγομένων Μηχανικών 2020-2021 (κενών θέσεων)

ΑΕΝ: Πίνακας Εισαγομένων Πλοιάρχων 2020-2021 (κενών θέσεων)

--------------

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις ΑΕΝ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr