ANEK Lines: Έκπτωση έως 50% στους νέους φοιτητές & στις οικογένειες τους

ANEK Lines: Έκπτωση έως 50% στους νέους φοιτητές & στις οικογένειες τους

Η ANEK LINES, “επιβραβεύει” τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση   και διευκολύνει τους ίδιους και τις οικογένειές τους στις πρώτες μετακινήσεις τους από και προς τον τόπο σπουδών τους.

Συγκεκριμένα, η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει από την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως  και τις 31/10/2020


α) Στα δρομολόγια από και προς την Κρήτη

  • Έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών, εκτός από τις Καμπίνες LUX.
  • Έκπτωση 50% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες στη γραμμή Χανίων και 20% στη γραμμή Ηρακλείου.

β) Στα δρομολόγια από και προς τα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες και Δωδεκάνησα)

  • Έκπτωση 50% στην οικονομική θέση και τα αριθμημένα καθίσματα.

Όροι και Προϋποθέσεις

  • Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών που θα συνοδεύουν το νέο φοιτητή κατά την μία τουλάχιστον διαδρομή. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020» ή φωτοτυπίας αυτού.
  • Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μια έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
  • Η έκπτωση παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.
  • Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπία αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
  • Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Ως δικαιολογητικό είναι απαραίτητη η προσκόμιση της εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής.

Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES, στους Φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανοικτού Πανεπιστημίου, Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν & στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC, προσφέρει :

- 50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX)
- 50% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις Μοτοσυκλέτες στην γραμμή των Χανίων και 20% στην γραμμή του Ηρακλείου. 

Με πυξίδα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους επιβάτες της, η ΑΝΕΚ LINES εξελίσσει την ταξιδιωτική εμπειρία και σε συνεργασία με την ΤELENOR MARITIME, προσφέρει αναβαθμισμένο WiFi On Board.  Οι ταξιδιώτες μπορούν να σερφάρουν σε κάθε σημείο των πλοίων, επιλέγοντας την σύνδεση που τους ταιριάζει.

Επιπλέον επιβραβεύει τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών ΑΝΕΚ Smart Bonus για την σταθερή προτίμησή τους, με δωρεάν εισιτήρια και προνομιακές παροχές.

Η ΑΝΕΚ LINES στο πλευρό των νεοεισαχθέντων ξεκινά μαζί τους το ταξίδι στη γνώση με πιστοποιημένα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του covid -19 και με οικονομικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προσφορές και πακέτα της ANEK LINES επισκεφθείτε το www.anek.gr ή καλέστε στο τηλ. 210 4197400. 

ANEK LINES: Ταξιδεύουμε υπεύθυνα!

#TravelResponsibly

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς Φοιτητές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr