Ενημερωτικό περίπτερο "Info Point" για τους πρωτοετείς στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ενημερωτικό Περίπτερο "Info Point" για τους πρωτοετείς στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Πρωτοετείς Φοιτητές: Ενημερωτικό Περίπτερο "Info Point" για την εξυπηρέτηση των Νέων Φοιτητών & Παράλληλες Δράσεις Υποδοχής στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Αρωγοί, στα πρώτα βήματα των φοιτητών στον ακαδημαϊκό χώρο, τη γνωριμία τους με τις υπηρεσίες, την εξοικείωσή τους με τις ευκαιρίες που ανοίγονται και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι σπουδές στο ΕΛΜΕΠΑ, θα είναι από την ερχόμενη εβδομάδα, εκπρόσωποι από τις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, εθελοντές φοιτητές από τις Ομάδες "Connect" & "ESN" Erasmus, καθώς και φοιτητές παλαιότερων ετών.


Στελέχη του Προγράμματος "Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας ΕΛΜΕΠΑ" επιμελούνται και συντονίζουν τις παράλληλες βιωματικές δράσεις, ενώ τη μουσική επένδυση της υποδοχής, έχει αναλάβει ο Φοιτητικός Ραδιοφωνικός Σταθμός του Πανεπιστημίου "StudioFM1 105,4".

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019,

Ώρες 10:00 - 13:00.

Η δράση υλοποιείται από την Πρυτανεία του ΕΛΜΕΠΑ σε συνεργασία με τις Διοικητικές Υπηρεσίες: Δ/νση Φοιτητικής Μέριμνας, Δ/νση Πληροφορικής & Βιβλιοθήκης, Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων & το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας.

Το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο του ΕΛΜΕΠΑ για το 2019-2020

Την σελίδα ενημέρωσης των Φοιτητών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου για τα σημαντικότερα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΛΜΕΠΑ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr