Θέσεις πρακτικής άσκησης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Θέσεις πρακτικής άσκησης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Προκηρύχθηκαν θέσεις πρακτικής άσκησης για πτυχιούχους Πανεπιστημίου ή κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών για το χρονικό διάστημα των 18 μηνών. 

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτούνται πολύ καλή χρήση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και μίας ακόμα ξένης γλώσσας της ΕΕ. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν επιστημονικό υπόβαθρο στη φαρμακευτική, τις επιστήμες ζωής, την υγεία, τη χημεία και το ΙΤ.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Δεκτοί θα γίνουν επίσης νομικοί με προσανατολισμό σε ρυθμιστικά ζητήματα φαρμακολογίας, καθώς και υποψήφιοι στους τομείς των ανθρωπίνων πόρων, των οικονομικών και της διαχείρισης πελατών. Αιτήσεις έως την 1η Ιουνίου 2017.

Πληροφορίες και Αιτήσεις εδώ.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr