Δεκάδες θέσεις πρακτικής άσκησης στην Παγκόσμια Τράπεζα για το 2017

Δεκάδες θέσεις πρακτικής άσκησης στην Παγκόσμια Τράπεζα για το 2017

Θέσεις πρακτικής άσκησης προσφέρει, μέσω του ομώνυμου Προγράμματός της, η Παγκόσμια Τράπεζα με στόχο τη βελτίωση των γνωστικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και την επαφή τους με ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου και να είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε κάποιο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, στο οποίο σκοπεύουν να επιστρέψουν μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής τους. Θα επιλεγούν υποψήφιοι από τα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα: Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά, Ανθρωπιστικές επιστήμες, όπως Δημόσια Υγεία, Εκπαίδευση, Διατροφή, Πληθυσμός, Κοινωνικές επιστήμες και συγκεκριμένα Ανθρωπολογία και Κοινωνιολογία, Γεωργία, Περιβαλλοντολογία, Ανάπτυξη Ιδιωτικού τομέα και από άλλους συναφείς τομείς.

Επίσης, απαιτείται άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ επιπλέον «πόντους» προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους η προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, οι δεξιότητες πληροφορικής, αλλά και η γνώση περισσότερων ξένων γλωσσών, όπως η γαλλική, η ισπανική, η ρωσική, η αραβική, η πορτογαλική και η κινεζική.

Ο όμιλος παρέχει ωριαία αμοιβή, η οποία καθορίζεται με βάση το επίπεδο εκπαίδευσης και προϋπηρεσίας, ενώ παρέχει επίδομα για έξοδα ταξιδίου. Οι ασκούμενοι είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για τα έξοδα διαβίωσης και στέγασης και θα διαμένουν κυρίως στην Ουάσιγκτον.

Το πρόγραμμα διεξάγεται δύο φορές ετησίως: από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο και από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο. Αιτήσεις για τον προσεχή «κύκλο» (Ιουνίου-Σεπτεμβρίου) υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 31 Ιανουαρίου. Πληροφορίες: http://web.worldbank.org

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr