Θέση πρακτικής άσκησης σε τουριστική επιχείρηση (ΑΙΤΗΣΗ)

Θέση πρακτικής άσκησης σε τουριστική επιχείρηση (ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ)

Περιγραφή Θέσης Πρακτικής Άσκησης: Ο υπεύθυνος υποδοχής και φιλοξενίας έχει την ευθύνη της επικοινωνίας με τους πελάτες , από την άφιξη μέχρι και την αναχώρησή τους. Συγκεκριμένα, εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών και παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες τουριστικού, πολιτιστικού και πρακτικού χαρακτήρα καθώς και για τις δυνατότητες ενασχόλησης με δραστηριότητες αναψυχής. Έχει την ευθύνη για την υποδοχή των πελατών, την εξυπηρέτησή τους, την ποιότητα της φιλοξενίας και την οργάνωση της αναχώρησής τους. 

Θέση: Ρεσεψιονίστ (Στέλεχος Υποδοχής)


Λαμβάνει μέτρα για την ασφάλεια των πελατών και των προσωπικών τους αντικειμένων. Διευκολύνει τις συναλλαγές τους σε συνάλλαγμα και την πρόσβαση τους στα διαθέσιμα μέσα επικοινωνίας (τηλέφωνο, παραδοσιακό ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.λπ). 

Διαχειρίζεται τους φακέλους των πελατών και ενημερώνει τον κατάλογο των παρεχόμενων υπηρεσιών για την έκδοση τιμολογίων. Λαμβάνει μέριμνα για την έκδοση του λογαριασμού σύμφωνα με τους συμφωνηθέντες όρους και συνθήκες.

Λαμβάνει μέτρα  και ενεργεί για την ανανέωση και την προμήθεια των αποθεμάτων σε προϊόντα υποδοχής και εξοπλισμού φιλοξενίας κ.ά.

Ιδιαίτερα Προσωπικά Χαρακτηριστικά και Ικανότητες:

Ο υπάλληλος υποδοχής και φιλοξενίας πρέπει να διαθέτει οργανωτικότητα, επικοινωνιακές δεξιότητες και αμεσότητα με τους πελάτες. Είναι σημαντικό να έχει ευγενική και ευχάριστη συμπεριφορά και να μπορεί να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα δύσκολες και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης: 1

Κατάρτιση: Τελειόφοιτοι - Πτυχιούχοι -ΤΕΙ - ΙΕΚ τουριστικών επιχειρήσεων-επαγγελμάτων

Αναζητούμε άτομο, κατα προτίμηση με καταγωγή απο την Ηλεία, Ιδανική περίοδος ειναι απο Μέσα Απριλίου έως μέσα Οκτώβρη. Παρέχουμε τον νόμιμο μισθό και 1 γεύμα καθώς και μπόνους αποδοτικότητας. Διαμονή δεν υπάρχει γ αυτο κ ο υποψήφιος θα ήταν καλο να ειναι Ηλείος. Είμαστε μικρή ανερχόμενη επιχείρηση αλλα ο γραφών ειναι room division Manager σε μεγάλη μονάδα στην Ελβετία πτυχιούχος διοίκησης τουρ επιχειρήσεων Πάτρας, MBA in Tourism Management, École Hôtelière de Lausanne-Executive éducation-Entrepreneurship οι γνώσεις και οι πληροφορίες π θα αποκτήσει ο υποψήφιος ειναι ανεκτίμητες.

Υποβολή Αιτήσεων

Αποστολή Βιογραφικών στο E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (περισσότερες πληροφορίες www.trikaliotisestate.gr).

Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια και ψάχνεις διαθέσιμες θέσεις για πρακτική άσκηση; Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Επικοινωνία με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr