πρακτικής άσκησης, φοιτητές, Ελληνικών Πανεπιστημίων, Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, Δήμο Βόλου Δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε φοιτητές Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων από τον Δήμο Βόλου

Δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε φοιτητές Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων από τον Δήμο Βόλου

Την ένταξή του στον κόμβο πρακτικής εξάσκησης «Άτλας» θα επιδιώξει ο Δήμος Βόλου για να υποδεχθεί φέτος το καλοκαίρι φοιτητές Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, ώστε να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στις υπηρεσίες του. Σημειώνεται ότι ο «Ατλας» είναι μία διαδικτυακή υπηρεσία η οποία διασυνδέει τους φορείς που παρέχουν θέσεις πρακτικής άσκησης με όλα τα ακαδημαϊκά Ιδρύματα της επικράτειας, δημιουργώντας μία ενιαία βάση θέσεων πρακτικής άσκησης και χρηματοδοτείται μέσω του ΕΣΠΑ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Την προοπτική ένταξης του δήμου στον κόμβο συζήτησαν σήμερα η αντιδήμαρχος Παιδείας Γεωργία Μποντού-Τοκαλή με τον εκπρόσωπο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Π.Θ.) που συμμετέχει στο πρόγραμμα, Ισίδωρο Παππά. Είναι το πρώτο με το οποίο είχε επαφή ο Δήμος Βόλου, ενώ συζητήσεις αναμένεται να γίνουν και με άλλα τμήματα του Π.Θ., που επίσης συμμετέχουν, όπως και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ευρώπης.

«Η πρακτική εξάσκηση γίνεται στο διάστημα Ιούνιος – Σεπτέμβριος και ο Δήμος Βόλου με απόφαση του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα», δήλωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας. Όπως εξήγησε, οι υπηρεσίες πρόκειται να δηλώσουν τον αριθμό φοιτητών που επιθυμούν για να κάνουν πρακτική εξάσκηση και στη συνέχεια ο Δήμος θα προχωρήσει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για το σκοπό αυτό.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr