διαθέσιμες θέσεις, πρακτικής άσκησης, αγγελίες πρακτικής Δες διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης - Εταιρίες που προσλαμβάνουν

Δες διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης - Εταιρίες που προσλαμβάνουν

Είσαι φοιτητής και ψάχνεις διαθέσιμες θέσεις για πρακτική άσκηση; Δες πιο κάτω:

- H εταιρία ΑCROTEL AE στη Σιθωνία Χαλκιδικής ζητά για την επάνδρωση των ξενοδοχείων της (Athena Pallas Village, Elea Village, Lily Ann Beach, Lily Ann Village) σπουδαστές/σπουδάστριες (όλων των ειδικοτήτων).


Για την εκπλήρωση της πρακτικής τους άσκησης.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Απαραίτητα προσόντα:

Άριστα Αγγλικά, επιθυμητή δεύτερη ξένη γλώσσα  

Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά

Αιτήσεις που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις δεν θα ληφθούν υπόψη.

Βιογραφικά στο φαξ 23750 81419.

- Η εταιρεία Vodafone στην Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο αναζητεί φοιτητές/ριες για πρακτική άσκηση Πανεπιστημίου/ΤΕΙ /ΙΕΚ με ειδικότητα πληροφορική, διοίκηση επιχειρήσεων, μέσων επικοινωνίας κλπ.

Απαραίτητα προσόντα:

- Καλή γνώση χρήσης Η/Υ

- Γνώση Αγγλικών.

Για αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Η INTRACOM TELECOM, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων και επαγγελματικών υπηρεσιών για τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της  Ν.Α. Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ασίας και Αφρικής αναζητά να καλύψει θέσεις πρακτικής άσκησης με έναρξη τον Απρίλιο 2016 για τελειόφοιτους  ΤΕΙ από τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ο ασκούμενος θα πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέση που αφορά, είτε την λήψη και διαχείριση των βιογραφικών των υποψηφίων, είτε τη μισθοδοσία των υπαλλήλων της εταιρίας.

Επίσης, αναζητούνται με έναρξη τον Απρίλιο 2016 τελειόφοιτοι ΤΕΙ από τμήμα Πληροφορικής. Ο ασκούμενος θα πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στο τμήμα Πληροφορικής της εταιρίας με αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη των υπαλλήλων της.

Προφίλ υποψηφίου

Τελειόφοιτος TEI τμήματος Πληροφορικής

Γνώση MS Office

Καλή γνώση Αγγλικών

Παροχές:

Μισθός πρακτικής άσκησης

Σταθερό ωράριο εργασίας (9:00-17:00)

Μεταφορά με εταιρικά λεωφορεία από και προς το χώρο εργασίας (από σταθμούς Μετρό)

Δυνατότητα επιδοτούμενου γεύματος σε εστιατόριο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας

Οι σπουδαστές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην INTRACOM Telecom στην Παιανία Αττικής θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με οργανωμένα συστήματα, να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους  και να χτίσουν τα θεμέλια της επαγγελματικής τους εμπειρίας στο πεδίο ενδιαφέροντός τους.

- Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές των ΤΕΙ να κάνουν την πρακτική τους άσκηση* στην Εταιρεία.

* Επιδοτούμενη υποχρεωτική πρακτική άσκηση

Μέσω της πρακτικής άσκησης η εταιρεία μας δίνει την ευκαιρία σε πολλούς νέους τελοιόφοιτους των ΤΕΙ να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν την εμπειρία σε ένα δυναμικό, πολυεθνικό περιβάλλον εργασίας.

Οι ανοικτές θέσεις πρακτικής άσκησης είναι: 

  • Store Operating Coordinator
  • Τεχνικός Υπολογιστών
  • Τμήμα Προμηθειών
  • Τμήμα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης 

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να κάνετε την πρακτική σας άσκηση παρακαλώ συμπληρώστε την Φόρμα Υποβολής Βιογραφικού ΕΔΩ

- Από τον όμιλο Figura ζητούνται αισθητικοί, απόφοιτοι ΙΕΚ για πρακτική άσκηση για το κατάστημα Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες στο 2310242429.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr