Αμειβόμενη πρακτική άσκηση, Libra Internship Program,ομίλο Libra Αμειβόμενη πρακτική άσκηση στον ομίλο Libra και στις 30 θυγατρικές του

Αμειβόμενη πρακτική άσκηση στον ομίλο Libra και στις 30 θυγατρικές του

Ο όμιλος Libra Group δέχεται αιτήσεις, μέσω του Libra Internship Program, για αμειβόμενη πρακτική άσκηση στον ομίλο Libra και στις 30 θυγατρικές του, που δραστηριοποιούνται σε όλον τον κόσμο.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία που δίνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και να δουν τον κόσμο μέσα από το πρίσμα ενός διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλες τις διαθέσειμες Θέσεις Πρακτικής Άσκησης; ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Δίνονται ευκαιρίες για αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε διάφορους τομείς όπως: Legal, Finance, Accounting Marketing & Communications , Social Responsibility, Human Resources, Hotels and Hotel Operations, IT, Shipping, Real Estate, Energy, Aviation κ.α. Οι interns θα τοποθετηθούν σε εταιρίες του Ομίλου Libra σε όλο τον κόσμο, όπως στην Αθήνα, τη  Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι ,  το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Δουβλίνο, τη Βρέμη, το Μπουένος Άιρες, το Σάο Πάολο κ.α.

Oι ασκούμενοι θα λαμβάνουν μισθό και θα εργάζονται μαζί με τους επαγγελματίες του κλάδου. Στον κάθε ασκούμενο ανατίθεται ένας ειδικός σύμβουλος (mentor) και «φίλος»  (buddy) ,που θα τον  βοηθήσουν σε όλα τα στάδια πρακτικής άσκησης στην εταιρεία.

Εκτός από την αμοιβή, η Libra  Group αναλαμβάνει όλα τα έξοδα ταξιδίων και βοηθάει τους υποψήφιος με όλες τις διαδικασίες για την έκδοση βίζας (όπου απαιτείται).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές όλων των κλάδων, με άριστη γνώση της αγγλική γλώσσας και μέσο όρο βαθμολογίας άνω του 7.  Επίσης απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος ΜΒΑ του ΟΠΑ και του μεταπτυχιακού στη Ναυτιλία του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιανουάριου έως 12 Μαΐου του 2017.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και την 1η Απριλίου 2016

Μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες θέσεις και τη διαδικασία αιτήσεων:

Website: www.librainternship.com/

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης μπορείτε να δείτε στην κατηγορία του μενού στο Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr