ανακοίνωση Υπουργείου Παιδείας, Υπουργείο Παιδείας, Πρακτική Ασκηση, Πρακτική, praktikh, πρακτική φοιτητών, τει πρακτική, πανεπιστήμιο, 2015-216 Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την Πρακτική Ασκηση των φοιτητών

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την Πρακτική Ασκηση των φοιτητών

Ο Ειδικός Γραµµατέας ∆ιαχείρισης Τοµεακών ΕΠ του EKT, Γιώργος Ιωαννίδης, εξέδωσε πρόσκληση για το έργο «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης». Η πρόκληση απευθύνεται προς τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τα οποία καλούνται να υποβάλλουν προτάσεις έργων (πράξεων), προκειµένου να ενταχθούν και να χρηµατοδοτηθούν.

Η πρόσκληση αφορά στην πρακτική άσκηση των φοιτητών της τριτοβάθµιας εκπαίδευσης, για το χρονικό διάστηµα από 01-11-2015 έως 31-10-2016, υπό την προϋπόθεση ότι η Πρακτική Άσκηση θα είναι ενσωµατωµένη στο Πρόγραµµα Σπουδών των Τµηµάτων / Σχολών των ΑΕΙ. Στο πλαίσιο της συγκεκριµένης πρόσκλησης θα δοθεί ορισµένη προτεραιότητα στην πρακτική άσκηση που είναι υποχρεωτική από το πρόγραµµα σπουδών των ΑΕΙ.


ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλες τις διαθέσειμες Θέσεις Πρακτικής Άσκησης; ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Η υποβολή των προτάσεων είναι δυνατή πέντε (5) εργάσιµες ηµέρες µετά τη δηµοσίευση της πρόσκλησης έως τη 15η Μαρτίου 2016. Η συγχρηµατοδοτούµενη δηµόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων µε την παρούσα πρόσκληση ανέρχεται συνολικά σε 11.771.480,00 €.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr