Εξάμηνη, πρακτική άσκηση, εταιρεία Καυκά, θέσεις Εξάμηνη πρακτική άσκηση στην εταιρεία Καυκά [Δείτε τις θέσεις]

Εξάμηνη πρακτική άσκηση στην εταιρεία Καυκά [Δείτε τις θέσεις]

Περιγραφή Θέσης/εων Πρακτικής Άσκησης:

Εταιρικό Προφίλ


Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του Ηλεκτρολογικού Υλικού και διαθέτουμε εξειδικευμένα Τμήματα Φωτισμού, Φωτοβολταικών, Βιομηχανικού Υλικού και Κτιριακών Λύσεων, καθώς και μία υπερσύγχρονη μονάδα Παραγωγής Ηλεκτρολογικών Πινάκων.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλες τις διαθέσειμες θέσεις Πρακτικής Άσκησης; ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Απαριθμούμε σημεία εταιρικής παρουσίας σε πανελλαδικό επίπεδο και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε 5000 πελάτες σε καθημερινή βάση.

Συνδυάζουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, συστήματα και οργανωτικές δομές που μας επιτρέπουν να είμαστε η αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών μας και το πετυχαίνουμε, επειδή μαζί μας εργάζονται μόνο οι καλύτεροι της αγοράς.

Επιλέγουμε και δημιουργούμε ικανά στελέχη, που με την εξαιρετική τους απόδοση, συμβάλλουν στον εντοπισμό και την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών που ανακύπτουν.

Αναζητούμε

Yποψηφίους για την εξάμηνη Πρακτική τους Άσκηση τελειόφοιτους των ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς και Λογιστικής. Οι πρακτικά ασκούμενοι θα απασχοληθούν στην Μονάδα Κατασκευής Πινάκων, στην Διεύθυνση Marketing καθώς και στην Οικονομική Διεύθυνση ανάλογα με την ειδικότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους αναγράφοντας τον κωδικό της αγγελίας. Υπεύθυνη κ. Μαίρη Αλεξανδροπούλου.

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης:

1+

Τελειόφοιτοι/Πτυχιούχοι:

ΤΕΙ

Επωνυμία Εταιρείας:

Καυκά

Αποστολή Βιογραφικών:

http://corporate.kafkas.gr/cv/apostoli-viografikou-655.htm?lang=el&path=-1565872668

Περισσότερες θέσεις για Πρακτική Ασκηση στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr