Πρακτική, άσκηση, 2015, φοιτητές, ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ, αιτήσεις,Πανεπιστημίων, ΤΕΙ ΙΕΚ Πρακτική άσκηση (2015) για φοιτητές στην ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ (αιτήσεις)

Πρακτική άσκηση (2015) για φοιτητές στην ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ (αιτήσεις) - 2 θέσεις πρακτικής άσκησης

Η ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ ενημερώνει όλους τους φοιτητές Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΙΕΚ μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για τις παρακάτω θέσεις Πρακτικής Άσκησης 2015.

Είσαι φοιτητής Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ και θέλεις να ενημερώνεσαι για όλες τις διαθέσειμες θέσεις Πρακτικής Άσκησης; ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών (2015)

Περιγραφή θέσης:

Η ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ αναζητά δύο Communications Specialists για να αναλάβουν όλο το πρώτο στάδιο επικοινωνίας ανάμεσα στην ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ και στους πιθανούς συνεργάτες/χρηματοδότες της, υπό την επίβλεψη και με τη συνεργασία και καθοδήγηση έμπειρου στελέχους της στο χώρο της Επικοινωνίας.

Αναλυτικά τα καθήκοντα των προσφερόμενων θέσεων είναι:

  • Διαχείριση της πρώτης επικοινωνίας με υποψήφιους συνεργάτες.
  • Διαχείριση του κλεισίματος ραντεβού με πιθανούς χρηματοδότες και χορηγούς.
  • Διεκπεραίωση τυπικών θεμάτων παραγωγής (έντυπα, λογότυπα, έλεγχος κειμένων).
  • Υποστήριξη παραγωγής και εκδηλώσεων.
  • Διαχείριση δελτίων τύπου. Επικοινωνία με δημοσιογράφους και media.
  • Διαχείριση και συντήρηση του site της ΟΠΕΡΑΣ ΝΕΩΝ με νέες καταχωρήσεις, ενημερώσεις ήδη υπαρχόντων κειμένων, ενημερώσεις βιογραφικών και μεταφράσεις από τα ελληνικά στα αγγλικά.
  • Αναμόρφωση του προφίλ.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο πολύ καλός χειρισμός της ελληνικής γλώσσας και η ευκολία στον προφορικό και γραπτό λόγο, η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς και η γνώση τεχνολογιών (MS Οffice, Internet)

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν ευχάριστη προσωπικότητα, με σχετική ευκολία στη διαχείριση κρίσεων και επικοινωνίας.

Επιπλέον προσόντα (αλλά όχι απαραίτητα), ενισχυτικά της επιλογής, είναι η διάθεση για εκπαίδευση από ειδικό προγραμματισμού σε content management tool για την διαχείριση του περιεχομένου του site, ή/και η γνώση Μουσικής.

Οι θέσεις προσφέρονται αρχικά για ένα εξάμηνο, και παρέχονται βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ή/και εκμάθησης νέων αντικειμένων, και συστατικές επιστολές από την ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα συνέχισης της πρακτικής εξάσκησης και πέραν του εξαμήνου, ή/και η επαγγελματική συνεργασία.

Αποστολή βιογραφικών, διευκρινήσεις, πληροφορίες:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ

Η  ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ  είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία καλλιτεχνικής φύσεως, μια καλλιτεχνική ομάδα ανερχόμενων λυρικών τραγουδιστών, η οποία έχει στόχο την οργάνωση παραγωγών κλασσικής μουσικής (όπερας, μουσικού θεάτρου, συναυλιών κ.λ.π) με σκοπό να παρέχει τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους νέους καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε κανονικές παραγωγές. Την ομάδα διευρύνουν πιανίστες, συνθέτες, χορευτές-χορογράφοι, σκηνοθέτες, σκηνογράφοι και ηθοποιοί.

Η ίδρυσή της είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας νέων καλλιτεχνών που όλοι μοιράζονται το ίδιο όραμα για την μουσική, το θέατρο και την τέχνη γενικότερα.

Οι καλλιτέχνες που ήδη αποτελούν την ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ είναι, βέβαια, νέοι στο χώρο, αλλά εγνωσμένης αξίας και με σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Η  ΟΠΕΡΑ ΝΕΩΝ  επιδιώκει να είναι ένας σταθμός για τους ανερχόμενους επαγγελματίες λυρικούς τραγουδιστές, ανοίγοντας το δρόμο και δημιουργώντας προοπτικές καριέρας και περαιτέρω σταδιοδρομίας γι’ αυτούς.

Έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει στο χώρο του λυρικού θεάματος, ανάμεσα στο τέλος των σπουδών και στην επαγγελματική ενασχόληση των καλλιτεχνών με το αντικείμενό τους, παρέχοντας σε αυτούς τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κανονικές ολοκληρωμένες παραγωγές, μέσα από τις οποίες επιθυμεί να αλλάξει την ήδη υπάρχουσα αντιμετώπιση αυτού του είδους θεάτρου, κι από μια αποκλειστικά μουσική παράσταση να το μεταμορφώσει σε πραγματικό θέατρο.

Σκοπός της είναι η μελέτη της όπερας βασιζόμενη τόσο στην λεπτομερή μελέτη του μουσικού και του ποιητικού κειμένου, όσο και στη θεατρική της διάσταση, καθώς επίσης και η παρουσίαση των οπερατικών δημιουργιών με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι δυνατή η προσέγγιση και η πλήρης κατανόηση από τον πιο ανυποψίαστο και μη εκπαιδευμένο ακροατή-θεατή οποιασδήποτε ηλικίας.

Θεμελιώδης αρχή της ΟΠΕΡΑΣ ΝΕΩΝ αποτελεί το αξίωμα «μία παράσταση όπερας είναι πρώτα απ’ όλα θέατρο».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr