Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για φοιτητές στη Microsoft Hellas Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για φοιτητές στη Microsoft Hellas

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για φοιτητές και απόφοιτους πανεπιστημιακών σχολών Διοίκησης, Πληροφορικής & Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Η Microsoft Ελλάς ενημερώνει ότι γία μια ακόμη χρονιά διακρίθηκε ως εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα και δίνει τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης που θα διαρκέσει 3-6 μήνες.

Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι [έως 12 μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης] καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών (Α.Ε.Ι.) Διοίκησης, Πληροφορικής, και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.


Η Microsoft λέει ότι, στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι να βοηθήσει τους νέους που εισέρχονται σήμερα στην αγορά, να αποκτήσουν εμπειρία και να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, που είναι απαραίτητες σε μια αγορά, η οποία είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ.

Όπως δήλωσε η Ματίνα Χατζηπαύλου, HR Director της Microsoft Ελλάς, "Η στήριξη των νέων ειδικά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε στη χώρα μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Microsoft Ελλάς. Σκοπός μας, μέσω του προγράμματος αυτού, είναι να παρέχουμε στους φοιτητές τα κατάλληλα εφόδια και τις απαραίτητες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία."

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να κάνετε αίτηση για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους. Η λήξη υποβολής βιογραφικών είναι στις 15 Ιουλίου 2015.

Τo άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της εταιρείας Microsoft Ελλάς και από το pcmag

Περισσότερες θέσεις Πρακτικής Άσκησης μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr