Πρακτική άσκηση για φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ στην Trivago Πρακτική άσκηση για φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ στην Trivago

Πρακτική άσκηση για φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ στην Trivago

Είσαι φοιτητής στον τομέα του software engineering, ή αποφοίτησες πρσφατα και ψάχνεις για τη νέα σου περιπέτεια; Σου αρέσουν οι προκλήσεις και οι συναρπαστικές αλλαγές; H trivago έχει μια νέα θέση πρακτικής για σένα, στη… Μαγιόρκα!

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr ψάχνει νέα ταλέντα και μπορεί να είσαι εσύ η νέα της ανακάλυψη. Θα αφήσεις αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη;


Πρόκειται για μια θέση πρακτικής στον τομέα του Software Engineering. Το διάστημα της πρακτικής άσκησης θα διαρκέσει από 3 έως 6 μήνες και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Καινοτομίας της trivago στη Μαγιόρκα. Για τη θέση χρειάζεται να μιλάς άπταιστα αγγλικά, να έχεις γνώσεις στον τομέα του Software engineering, να σε χαρακτηρίζει η συνέπεια και φυσικά να είσαι ανοικτός σε νέες εμπειρίες. Επίσης, δεν θα πρέπει και να αποτελεί εμπόδιο για σένα η πραγματοποίηση της πρακτικής σου στην όμορφη Μαγιόρκα.

«Η trivago είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας και συνεχώς αναζητά νέα ταλέντα, προσπαθώντας να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της, ενώ παράλληλα φροντίζει να εξελίσσει τις ικανότητές των ανθρώπων της», δηλώνει η Χαρά Γεωργιάδου, Country Developer για την trivago για τις χώρες της Μεσογείου. «Το επίπεδο των ελληνικών πανεπιστημίων είναι ιδιαίτερα υψηλό και τόσο οι Έλληνες φοιτητές, όσο και οι απόφοιτοι έχουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές δεξιότητες, καθιστώντας τους αυτό που χρειαζόμαστε ακριβώς, ώστε να βελτιώνουμε μέρα με τη μέρα το επίπεδο των παρεχόμενων από την εταιρεία υπηρεσιών».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr