Πρακτική άσκηση σε τηλεοπτικό σταθμό

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο Star Channel

Πρακτική Άσκηση 2023-2024: Προσφερόμενη θέση: Έρευνα και Στρατηγική & Προγράμματος. Αντικείμενο της πρακτικής άσκησης αποτελεί η διαμόρφωση στρατηγικής των τηλεοπτικών προγραμμάτων του καναλιού καθώς και η ανάλυση στατιστικών καταστάσεων και διατύπωση σχετικών αναφορών (reporting).

Επιπλέον αποκτάται εμπειρία στις μετρήσεις τηλεθέασης και στην καθημερινή ενημέρωση των σχετικών αρχείων του τμήματος 'Ερευνας και Στρατηγικής Προγράμματος. Στο ευρύτερο πλαίσιο αναπτύσσονται και οι γενικότερες γνώσεις των Βασικών Δομών Προγράμματος.


Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης περιλαμβάνει πρακτική και Θεωρητική εκπαίδευση στο ανατιθέμενο αντικείμενο, ανάθεση μέντορα και αξιολόγηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν στο 211 1891298 (Εδρα: Κηφισιά)

* Αφορά τους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις να κάνουν την πρακτική τους άσκηση μέσω του επίσημου προγράμματος του εκπαιδευτικού ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr