Φοιτητές για Πρακτική Άσκηση στη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ)

Στην υλοποίηση προγράμματος επιμόρφωσης θα προχωρήσει η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου ΑΕ. (ΔΕΠΑ), προσφέροντας τη δυνατότητα σε μεταπτυχιακούς και επί πτυχίω φοιτητές να κάνουν την πρακτική τους στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΔΕΠΑ έχει τίτλο «Ενεργώ για τους Νέους» και στοχεύει στην κατανόηση και την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και της εταιρικής υπευθυνότητας, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Μάλιστα, αποτελεί μέρος της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας της ΔΕΠΑ στον πυλώνα της κοινωνίας και φιλοδοξεί να καλλιεργήσει νέες δεξιότητες και γνώσεις για το στρατηγικό σχεδιασμό και την πρακτική εφαρμογή των προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δύο επίπεδα:


α) Τη διοργάνωση μονοήμερης εκπαίδευσης (στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ) σε τελειόφοιτους σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τη ΔΕΠΑ. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης θα ζητηθεί από τους φοιτητές να υλοποιήσουν μια εργασία σχετική με το θέμα της εκπαίδευσης,

β) Βράβευση των φοιτητών των οποίων οι εργασίες θα πληρούν τα κριτήρια και θα ξεχωρίσουν για την καινοτομία τους, ενώ θα τους δοθεί η δυνατότητα υλοποίησης πρακτικής εργασίας στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ.

Επικοινωνία: Τηλ: 210 2701000

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr