Πρακτική Άσκηση 2015 για Φαρμακοποιούς στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου θέλοντας να διευρύνει την κοινωνική του προσφορά και να προσφέρει ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δέχεται αιτήσεις για την κάλυψη θέσεων πρακτικής εξάσκησης στο Φαρμακείο του Ινστιτούτου.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν στα πλαίσια της απόκτησης Άδειας Εξασκήσεως Επαγγέλματος, ως εκ τούτου οι θέσεις αυτές δεν προσφέρονται με πακέτο απολαβών και είναι απαιτούμενης διάρκειας τουλάχιστον 3 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το τέταρτο έτος σπουδών τους στη Φαρμακευτική σε αναγνωρισμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.


Απαιτείται άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από καλυπτική επιστολή και βιογραφικό σημείωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην

κ. Έλενα Κκολού

Ηλ. Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (link sends e-mail)

Τηλ: +357 22 392728

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr