Πρακτική άσκηση (12 μηνών) υποψήφιων δικηγόρων στο Δήμο Αθηναίων

Πρακτική άσκηση (12 μηνών) υποψήφιων δικηγόρων  στο Δήμο Αθηναίων

Θέσεις Πρακτικής ΆσκησηςΟ Δήμος Αθηναίων καλεί τους υποψήφιους δικηγόρους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας έως δώδεκα (12) μηνών, να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Δήμο.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από σήμερα, Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 έως και την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 ώρα 14:00 μ.μ. μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο πρωτόκολλο του Δήμου Αθηναίων.


Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, η επιλογή θα γίνει με κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ.

Η κλήρωση θα διενεργηθεί στο Δήμο Αθηναίων (Λιοσίων 22, 5ος όροφος, Τμήμα Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης, Υγιεινής και Ασφάλειας) χωρίς την παρουσία των ενδιαφερομένων λόγω των μέτρων πρόληψης έναντι του κορονοϊού SARS-CoV-2, και τα ονόματα των επιλεγέντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Οι θέσεις των υποψηφίων δικηγόρων που θα πραγματοποιήσουν την άσκησή τους στη Νομική Διεύθυνση του Δήμου Αθηναίων ορίζονται σε επτά (7).

Η ημερομηνία έναρξης της άσκησης διάρκειας έως δώδεκα (12) μηνών είναι 1η Οκτωβρίου 2021, ενώ η το ωράριο απασχόλησης των ασκούμενων υποψηφίων δικηγόρων ορίζεται σε οκτώ (8) ώρες.

Αναλυτικά η πρόσκληση

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr