Πρακτική άσκηση στο Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (JRC)

Πρακτική άσκηση στο Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (JRC)

Το Κοινό Κέντρο Ερευνών είναι η Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο παρέχει ανεξάρτητες ανεξάρτητες επιστημονικές και τεχνολογικές συμβουλές στους ευρωπαίους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

Το Κοινό Κέντρο Ερευνών προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν επιστημονική εργασιακή εμπειρία και να εφαρμόσουν τις επιστημονικές γνώσεις που έχουν αποκτήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους ή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.


Οι επιστημονικές δραστηριότητες του Κοινού Κέντρου Ερευνών λαμβάνουν χώρα στις εξής πόλεις: Βρυξέλλες  Ίσπρα, Καρλσρούη, Γκέελ, Πέττεν και Σεβίλλη.

Υπάρχουν δύο είδη πρακτικής άσκησης:

-άσκηση που συνδέεται με την προετοιμασία διδακτορικής διατριβής για πανεπιστημιακό τίτλο·

-άσκηση μετά την ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών σπουδών (ή ισοδύναμό τους)

Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση: Υπήκοοι των κρατών μελών της ΕΕ, των υποψηφίων χωρών στις οποίες εφαρμόζεται προενταξιακή στρατηγική και άλλων χωρών που συμβάλλουν οικονομικά στο πρόγραμμα πλαίσιο.

Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να έχουν άριστη γνώση τουλάχιστον δύο επίσημων γλωσσών της ΕΕ, εκ των οποίων η μία είναι επίσης γλώσσα εργασίας της Επιτροπής (Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά).
Οι υπήκοοι εκτός ΕΕ πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση τουλάχιστον μιας από τις γλώσσες εργασίας.

Διάρκεια: 3 έως 5 μήνες

Αμειβόμενη: Ναι. Ανάλογα με τον τόπο πρόσληψης.

  • Τις ανοικτές θέσεις πρακτικής άσκησης στο Κοινό Κέντρο Ερευνών μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr