Πρακτική Άσκηση φοιτητών ΑΕΙ και ΙΕΚ στην ΑΑΔΕ - Η λίστα με τις θέσεις

Πρακτική Άσκηση φοιτητών ΑΕΙ και ΙΕΚ στην ΑΑΔΕ - Η λίστα με τις θέσεις

Αναλυτική λίστα με τον αριθμό των φοιτητών από πρώην ΤΕΙ (νυν ΑΕΙ) και από ΙΕΚ που θα δεχθούν για πρακτική άσκηση οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.

Δημοσιεύθηκε ΦΕΚ που υπογράφει ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης, Ευθύμιος Σαΐτης, και καθορίζει τον αριθμό των θέσεων των σπουδαστών Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) και τέως Τ.Ε.Ι. (νυν Πανεπιστημίων) και των σπουδαστών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) για την πραγματοποίηση προαιρετικής πρακτικής άσκησης σε Υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για το έτος 2021.


Σύμφωνα με την απόφαση ο αριθμός των θέσεων των σπουδαστών Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) και τέως Τ.Ε.Ι. (νυν Πανεπιστημίων) που απαιτείται η πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης για την ολοκλήρωση των σπουδών τους, που μπορούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση διάρκειας ενός εξαμήνου και των σπουδαστών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.), δημόσιων και ιδιωτικών, που μπορούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση διάρκειας 960 ωρών, σε υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για το έτος 2021, κατανέμεται ως ακολούθως:

Επισημαίνεται πως οι ειδικότητες των σπουδαστών Τ.Ε.Ι./Ι.Ε.Κ. θα είναι συναφείς με τα αντικείμενα εργασίας των παραπάνω υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση μη προσέλευσης σπουδαστών Τ.Ε.Ι., μπορούν οι θέσεις αυτές να καλύπτονται από σπουδαστές Ι.Ε.Κ.

Ο Διοικητής της ΑΑΑΔΕ κάνει έκκληση, όπως καταβληθεί προσπάθεια η πρακτική άσκηση να έχει ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους, ώστε να αποφευχθεί δημοσιονομική επιβάρυνση στον προϋπολογισμό του έτους 2022. Σε περίπτωση πού μέρος της ανωτέρω πρακτικής άσκησης λάβει χώρα και στο επόμενο έτος, η σχετική δαπάνη θα καλυφθεί εντός των ανωτάτων ορίων του τακτικού προϋπολογισμού της Α.Α.Δ.Ε.,

Οι υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε. που θα βρουν υποψήφιους σπουδαστές για τις θέσεις πρακτικής άσκησης, θα πρέπει πριν την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων να υποβάλουν αίτημα εξασφάλισης της σχετικής πίστωσης στο Τμήμα Α’ της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών της Γ.Δ.Ο.Υ. της Α.Α.Δ.Ε. και να προβούν στην έκδοση των σχετικών αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης, με την ολοκλήρωση της μεταφοράς πίστωσης.

Οι υπηρεσίες θα πρέπει να προωθούν άμεσα και σε μηνιαία βάση τα δικαιολογητικά πληρωμής των δικαιούχων σπουδαστών προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες εκκαθάρισης δαπανών και να μεριμνούν για την άμεση εξόφληση των υποχρεώσεων κατά τον χρόνο πραγματοποίησης της πρακτικής άσκησης, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο υπό στοιχεία Δ.Π.Δ.Α. Α.Α.Δ.Ε. Α 1132931 ΕΞ 2020/13.11.2020 έγγραφο της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr