ΟΠΑ: Οι αιτήσεις για την Πρακτική Άσκηση για το καλοκαίρι 2021 ξεκίνησαν

ΟΠΑ: Οι αιτήσεις για την Πρακτική Άσκηση για το καλοκαίρι 2021 ξεκίνησαν

Στο πλαίσιο του Ιδιωτικού αυτοχρηματοδοτούμενου προγράμματος «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΠΑ 2016-2020» καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/νες φοιτητές/τριες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για Πρακτική Άσκηση για την Καλοκαιρινή Περίοδο 2021, υποβάλλοντας ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αποκλειστικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Δ.Α.Σ.Τ.Α. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών www.dasta-is.aueb.gr.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: Από 17/05/2021 έως και 24/05/2021


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να λάβουν υπ’ όψιν τα εξής:

  1. ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες υποχρεούνται να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που περιγράφονται στον Οδηγό χρήσης του Πληροφοριακού Συστήματος ΔΑΣΤΑ ΟΠΑ για την Πρακτική Άσκηση.
  2. Οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να εισάγουν στο Πληροφοριακό Σύστημα ένα αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες εάν δεν έχουν Βιογραφικό Σημείωμα ή θέλουν να το βελτιώσουν μπορούν να αξιοποιήσουν τις συμβουλευτικές υπηρεσίες του Γραφείου Διασύνδεσης στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  3. Η ημερομηνία έναρξης της πρακτικής άσκησης ορίζεται από αρχές Ιουλίου σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, πάντα μετά από συνεννόηση με το γραφείο πρακτικής άσκησης.
  4. Όσοι φοιτητές έχουν ήδη έρθει σε επαφή με εταιρεία της επιλογής τους, στην οποία επιθυμούν να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, χρειάζεται να ενημερώσουν το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΟΠΑ, αφού γίνει αποδεκτή η αίτησή τους. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο δεν υπάρχει χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, συνεπώς η εταιρία θα πρέπει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το κόστος της πρακτικής άσκησης (350 ευρώ ανά μήνα πλήρους απασχόλησης).
  5. Το Τμήμα ΔΕΤ δεν δέχεται αιτήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο.
  6. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα ανακοινωθούν μετά το πέρας των αιτήσεων και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28/05/2021 στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης www.aueb.gr/internshipΈως τότε η αίτηση σας θα βρίσκεται σε κατάσταση «Pending».
  • Όσοι φοιτητές/τριες δεν έχουν εργαστεί στο παρελθόν και δεν έχουν Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ, δείτε την διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσετε εδώ.

* Στην καλοκαιρινή περίοδο πρακτικής άσκησης ΔΕΝ έχουμε χρηματοδότηση ΕΣΠΑ. 

ΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 11.00 ΜΕ 15.00 (Κατόπιν ραντεβού) 

Στοιχεία Επικοινωνίας Υπευθύνων Πρακτικής Άσκησης:

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών

Αντώνης Ρούσσος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210- 8203806

Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας

Μαρία Κανέλλα, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210- 8203813

Τμήμα Στατιστικής και Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Αγγελική Παναγιωτίδου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210- 8203825

Τμήμα Πληροφορικής

Ελευθερία Νυφλή, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210- 8203815

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr