Θέσεις για πρακτική άσκηση στον ελληνικό όμιλο επιχειρήσεων FOCUS-ON GROUP

Θέσεις για πρακτική άσκηση στον ελληνικό όμιλο επιχειρήσεων FOCUS-ON GROUP

Πρακτική Άσκηση 2019-2020: Ο αμιγώς ελληνικός όμιλος επιχειρήσεων FOCUS-ON GROUP που ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008, και παρέχει μέχρι σήμερα ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ιnternet Development και Μarketing, επιδιώκοντας την ουσιαστική και αποδοτική προβολή των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης για το ακαδ. έτος 2019-2020.

Πιο αναλυτικά ο όμιλος FOCUS-ON αναζητά τελειόφοιτους/ες Πανεπιστημίων, πρώην ΤΕΙ και ΙΕΚ που θέλουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στους παρακάτω τομείς: Digital Marketing, Πωλήσεων, Customer Service και Web Development. 


Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε την αγγελία για κάθε τομέα πρακτικής:

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr