Τρεις θέσεις για πρακτική άσκηση στο Κέντρο για τον Ευρωπαϊκό Νομικό Πολιτισμό

Τρεις θέσεις για πρακτική άσκηση στο Κέντρο για τον Ευρωπαϊκό Νομικό Πολιτισμό

Πρακτική άσκηση: Προκήρυξη τριών (3) θέσεων μη αμειβόμενης πρακτικής άσκησης προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στο Center for the European Legal Culture.

Το Κέντρο για τον Ευρωπαϊκό Νομικό Πολιτισμό (Κ.Ε.Νο.Π.) του Α.Π.Θ. προκηρύσσει τρεις (3) θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές/τριες προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου:


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Μία (1) συναφούς με τα αντικείμενα Νομικής ή Πολιτικών Επιστημών ή Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ o α) για τη σύνταξη εκθέσεων και δελτίων Τύπου σχετικών με τις δραστηριότητες του Κέντρου, καθώς και περιλήψεων των εισηγήσεων στο πλαίσιο των δράσεων αυτών, β) για αποδελτίωση νομολογίας της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Απαραίτητη προϋπόθεση η άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής (επιπέδου Proficiency). Η καλή γνώση και χρήση Word και PowerPoint θα συνεκτιμηθεί.

Μία (1) συναφούς με τα αντικείμενα του Τμήματος Πληροφορικής. o Συγκεκριμένα, για τη θέση αυτή το αντικείμενο της πρακτικής άσκησης αφορά στην επεξεργασία της ιστοσελίδας του Κέντρου (http://celc.web.auth.gr/), καθώς και στη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσής του. Απαιτείται πολύ καλή γνώση διαχείρισης ιστοσελίδων σε περιβάλλον WordPress.

Μία (1) για φοιτητή/τριαo με ικανότητα χειρισμού κάμερας και φωτογραφικής μηχανής και επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο για την κάλυψη των εκδηλώσεων του Κέντρου.

Προϋποθέσεις πρακτικής άσκησης

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης καθορίζεται στους οκτώ (8) μήνες με έναρξη την 01/10/2019 και φυσική παρουσία αντίστοιχη των αναγκών του Κέντρου. Η πρακτική άσκηση δεν είναι αμειβόμενη. Μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης και τη διεκπεραίωση των καθηκόντων του/της ασκουμένου/ης, το Κέντρο χορηγεί βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης της πρακτικής άσκησης.

Η πρακτική άσκηση στο Κέντρο για τον Ευρωπαϊκό Νομικό Πολιτισμό του Α.Π.Θ. προσφέρει τη δυνατότητα στους ασκούμενους:

  • Εμπλουτισμού των γνώσεών τους σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.
  • Συνεισφοράς στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου.
  • Εργασίας σε ακαδημαϊκό περιβάλλον.
  • Ανταλλαγής νέων ιδεών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Πρακτική Άσκηση» μέχρι και την Παρασκευή, 27/9/2019

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr