Θέσεις πρακτικής άσκησης στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Θέσεις πρακτικής άσκησης στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Πρακτική Άσκηση 2019: Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEXGroup) αναζητά τελειόφοιτους για την κάλυψη θέσεων πρακτικής άσκησης στον τομέα της Πληροφορικής.

Ο όμιλος υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις Αγορές Αξιών και Παραγώγων, την Εναλλακτική Αγορά, ενώ, παράλληλα, διενεργεί την Εκκαθάριση και το Διακανονισμό των συναλλαγών. Προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών, παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον, πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό Κανονιστικό Πλαίσιο.


Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φοιτητές πληροφορικής.

Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών αναζητά δύο παθιασμένους ασκούμενους προγραμματιστές για να συμμετάσχουν στην ομάδα ανάπτυξης συστημάτων. Θα εργαστείτε σε μια ομάδα με πολύ εξειδικευμένους προγραμματιστές και θα συμμετάσχετε ολοκληρωμένα στην αντιμετώπιση της πρόκλησής του ομίλου να αναπτύξει ένα ισχυρό λογισμικό υψηλής ποιότητας με συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για απόδοση και λειτουργικότητα.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Προσόντα:

  • Προπτυχιακός φοιτητής Τμήματος: Μηχανικών Η/Υ, Πληροφορικής, Πληροφοριακών Συστημάτων ή σχετικού τομέα σπουδών.
  • Γνώση τουλάχιστον μίας ή περισσοτέρων γλωσσών προγραμματισμού ή scripting languages, such as C, C++, C#, Java, T-SQL, JavaScript, Angular κ.λπ, και τουλάχιστον ένα ή περισσότερα λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, Linux / Unix κ.λπ.
  • Έχει άριστη γνώση τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Πληροφορίες και Αιτήσεις:

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων εδώ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr