Οι ανοικτές θέσεις για πρακτική άσκηση στην εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Οι ανοικτές θέσεις για πρακτική άσκηση στην εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (Απρίλιος 2019)

Πρακτική Άσκηση 2019: Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΙΕΚ να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην Εταιρεία.  

Μέσω της πρακτικής άσκησης η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ δίνει την ευκαιρία σε πολλούς νέους φοιτητές και σπουδαστές να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν την εμπειρία σε ένα δυναμικό, πολυεθνικό περιβάλλον εργασίας.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε την πρακτική σας άσκηση συμπληρώστε την Φόρμα Υποβολής Βιογραφικού όπου στο "Επιθυμητό Τμήμα" επιλέξτε Πρακτική Άσκηση και στην "Επιθυμητή θέση" επιλέξτε τον τομέα της πρακτικής που θέλετε να ακολουθήσετε.  

Οι ανοικτές θέσεις πρακτικής άσκησης στην εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ αφορούν τα παρακάτω τμήματα

1) Πρακτική Άσκηση ως Store Operating Coordinator

2) Πρακτική Άσκηση ως Content Administrator – Διεύθυνση Marketing

3) Πρακτική Άσκηση ως Βοηθός Λογιστή

4) Πρακτική Άσκηση ως Τεχνικός Υπολογιστών – Κεντρικές Εγκαταστάσεις

5) Πρακτική Άσκηση ώς Τεχνικός επισκευαστικού Κέντρου Μαγούλας

Η πρακτική άσκηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας. Μέσω της πρακτική σας άσκησης η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να σας γνωρίσει καλύτερα και που ξέρετε, μπορεί η συνεργασία αυτή να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας σε μία διεθνή καριέρα.

Για την υποβολή αιτήσεων εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr