Προκήρυξη θέσεων πρακτικής άσκησης για φοιτητές ΑΠΘ και ΠΑΜΑΚ

Πρακτική Άσκηση στην Μονάδα Έρευνας «Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Δημοκρατία»

Πρακτική Άσκηση 2019: Προκήρυξη (2) θέσεων πρακτικής άσκησης προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) ή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.


Απαραίτητα Προσόντα 

– Φοιτητής/τρια προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου με αντικείμενο Τμήματος ή πτυχίου Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Οικονομικών Επιστημών ή συναφούς με τα προαναφερθέντα αντικειμένου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

– Μέσο όρο βαθμολογίας, και αποφοίτησης προπτυχιακού σε περίπτωση μεταπτυχιακού, έως την ημέρα της κατάθεσης του βιογραφικού, ίσο ή μεγαλύτερο του 7,5.

– Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. 

– Πολύ καλή γνώση Office Suite (Word, Excel, Powerpoint, κλπ.). 

– Πολύ καλή γνώση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, κλπ.).

Καθήκοντα (ενδεικτικά) 

– Επεξεργασία, μετάφραση ή/και έλεγχος (proofreading) κειμένων. 

– Προώθηση/υποστήριξη εκδηλώσεων, κάλυψη ειδησιογραφίας και επεξεργασία σχετικού οπτικοακουστικού υλικού (π.χ. φωτογραφίες εκδήλωσης).

– Διοικητική υποστήριξη (π.χ. αρχειοθέτηση,πρωτοκόλληση κλπ.).

Όροι πρακτικής άσκησης

1. Η πρακτική άσκηση είναι μη αμειβόμενη και ο/η ασκούμενος/η συμφωνεί να διεκπεραιώνει όλες τις σχετικές υποχρεώσεις και καθήκοντα που θα του/της ανατεθούν σχετικά με το έργο και τις δραστηριότητες της Μονάδας σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και δημοσιευμένου Κανονισμού Λειτουργίας, τα οποία ενδεικτικά δύνανται να περιλαμβάνουν:

α. Επεξεργασία, μετάφραση ή/και έλεγχος (proofreading) κειμένων.

β. Προώθηση/υποστήριξη εκδηλώσεων, κάλυψη ειδησιογραφίας και επεξεργασία σχετικού οπτικοακουστικού υλικού (π.χ. φωτογραφίες εκδήλωσης).

γ. Διοικητική υποστήριξη (π.χ. αρχειοθέτηση, πρωτοκόλληση κλπ.).

2. Η πρακτική άσκηση έχει διάρκεια 2 μηνών (1 Απριλίου 2019 έως 31 Μαΐου 2019) με εβδομαδιαία φυσική παρουσία 7 ωρών κατ’ ελάχιστον στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

3. Με την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης, και με την προϋπόθεση ότι ο/η ασκούμενος/η έχει διεκπεραιώσει όλα τα καθήκοντα που του/της έχουν ανατεθεί,η Μονάδα, δια του εκάστοτε νόμιμου εκπροσώπου της, θα παρέχει ανάλογο πιστοποιητικό/βεβαίωση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμά τους με μια πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Πρακτική Άσκηση, Επίθετο υποψήφιου» μέχρι την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 11.59 πμ.

Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρες 17.00 - 21.00 στο Γραφείο 433 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr