Πρακτική Άσκηση τελειοφοίτων στην ICTS HELLAS

Πρακτική Άσκηση τελειοφοίτων στην ICTS HELLAS

Πρακτική Άσκηση: Η ICTS HELLAS προσκαλεί φοιτητές και φοιτήτριες ΤΕΙ με δικαίωμα πρακτικής άσκησης να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο τμήμα Human Resources της ICTS HELLAS.

Αρμοδιότητες


Πρακτική εξοικείωση με καθημερινά αλλά και πιο εξειδικευμένα θέματα σε όλο το φάσμα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δεξιότητες)

  • Διάθεση για μάθηση
  • Νοοτροπία εξυπηρέτησης πελατών

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει 1 Μαρτίου του 2019 στα κεντρικά γραφεία στη Γλυφάδα.

Περιμένουμε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αν θέλετε να γίνετε μέλος μια εξαιρετικής ομάδας σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο διεθνές περιβάλλον εργασίας.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr