Αιτήσεις για πρακτική άσκηση δέχεται ο οργανισμός Frontex (€720/μήνα)

Πρακτική άσκηση 2018 στη Frontex (€720/μήνα)

Αιτήσεις για πρακτική άσκηση δέχεται ο οργανισμός Frontex, από υποψήφιους που προέρχονται από διαφορετικά εκπαιδευτικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα, προκειμένου να συμβάλουν στο έργο του οργανισμού σύμφωνα με την εμπειρογνωμοσύνη και τα ενδιαφέροντά τους.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.


Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Frontex παρέχει την ευκαιρία στους υποψήφιους να αποκτήσουν πρακτική εργασιακή εμπειρία στη συνεργασία στον τομέα των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να αποκτήσουν γνώσεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους θεσμούς και τις δραστηριότητές της και να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια σπουδών ή στην εργασία.

Προϋποθέσεις:

  • Υπήκοοι των κρατών μελών της ΕΕ
  • Έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πανεπιστημιακού επιπέδου) και να έχουν λάβει το πτυχίο τους ή το ισοδύναμό του μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων
  • Πολύ καλή γνώση της γλώσσας εργασίας του ECDC (Αγγλικά). Η γνώση άλλων γλωσσών της ΕΕ αποτελεί επιπρόσθετο προσόν

Οι υποψήφιοι θα λάβουν 720 το μήνα (καλύπτονται ταξιδιωτικά έξοδα) και θα απασχοληθούν στον Τομέα Ανάλυσης Κινδύνων.

  • Τοποθεσία Πρακτικής: Βαρσοβία
  • Διάρκεια Πρακτικής: από 3 μέχρι 12 μήνες

Για Αιτήσεις πατήστε εδώ.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr