400 θέσεις για έμμισθη πρακτική άσκηση φοιτητών 2018 στην ΕΥΔΑΠ

400 θέσεις για έμμισθη πρακτική άσκηση φοιτητών 2018 στην ΕΥΔΑΠ

Πρακτική Άσκηση: 400 θέσεις στην ΕΥΔΑΠ για φοιτητές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών), για τους θερινούς μήνες Ιουλίου-Αυγούστου 2018.

Εγκρίθηκε η απασχόληση στις Υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. τετρακοσίων (400) φοιτητών/τριών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών), για τους θερινούς μήνες Ιουλίου-Αυγούστου 2018.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Το οικονομικό βοήθημα για κάθε φοιτητή/τρια θα ανέρχεται μηνιαία στο ποσό των 456,60 € και η εργοδοτική εισφορά για ασφάλιση ατυχήματος σε ποσοστό 1% επί του τεκμαρτού ημερομισθίου της 12ης ασφαλιστικής κλάσης θα βαρύνει την Εταιρεία.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων φοιτητών/τριών υπερβαίνει τις τετρακόσιες (400), η επιλογή θα γίνει μετά από διενέργεια ηλεκτρονικής κλήρωσης ενώπιον Συμβολαιογράφου, παρουσία τριμελούς Επιτροπής, αποτελούμενης από το Μέλος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. κ. Ιωάννη Καρδαρά ως Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και εκπρόσωπο των εργαζομένων, ως Μέλη.

Στην ως άνω κλήρωση: α) δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι επιλεγέντες το έτος 2017 και β) θα επιλεγούν και πενήντα (50) επιλαχόντες.

Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr