Πρακτική άσκηση σε φοιτητές και πτυχιούχους στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Πρακτική Άσκηση σε φοιτητές και πτυχιούχους στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Πρακτική Άσκηση: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δίνει τη δυνατότητα Πρακτικής Άσκησης σε φοιτήτριες/φοιτητές τελευταίων ετών και πρόσφατους απόφοιτους που ενδιαφέρονται για θέματα του αντικειμένου της.

  • Η πρακτική άσκηση διαρκεί από 3 μήνες έως 1 έτος και είναι μη αμειβόμενη.

Μετά το τέλος του χρόνου άσκησης, χορηγείται σχετική βεβαίωση και συστατική επιστολή.


Αποστολή Βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη «Πρακτική Άσκηση», επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.

  • Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr