Προκήρυξη Επιχορήγησης Δύο Θέσεων Πρακτικής Άσκησης στη Γαλλία

Το ΄Ιδρυμα Μποδοσάκη, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα προκηρύσσει την επιχορήγηση δύο (2) θέσεων για πρακτική άσκηση διάρκειας έξι (6) μηνών σε οργανισμούς στην Γαλλία.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2014 ή τον Νοέμβριο του 2014. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι εν ενεργεία μεταπτυχιακοί φοιτητές.

Οι θέσεις για την πρακτική άσκηση είναι:


• Trainee για τo κέντρο ρομποτικής Mines Paristech

• Trainee για το cluster Aerospace Valley

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν το αργότερο μέχρι 28/9/2014 φάκελο υποψηφιότητας. Οι φάκελοι υποψηφιότητας πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στο email heano.agaloglou<στο>bodossaki[dot]gr με θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ». Αιτήσεις που θα σταλούν ταχυδρομικά δεν θα γίνουν δεκτές

Αναλυτικά το Προφίλ υποψηφίου και οι Γενικές προϋποθέσεις επιχορήγησης πρακτικής άσκησης

στην ιστοσελίδα http://www.bodossaki.gr/gr/news/announcements/internships-fr

Με εκτίμηση

Βάσω Πάγγειου

Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας

Πολυτεχνειούπολη, Ακρωτήρι,73100 Χανιά - Κρήτη

Τηλ: 28210-37330-1-2 Fax. :28210-37522

Email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.career.tuc.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr