Θέσεις Πρακτικής Άσκησης για φοιτητές ΤΕΙ και ΙΕΚ σε Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής στη Θεσσαλονικη (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρακτική Άσκηση για φοιτητές ΤΕΙ και ΙΕΚ σε Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής στη Θεσσαλονικη

Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια ΤΕΙ ή ΙΕΚ και ψάχνεις διαθέσιμες θέσεις για πρακτική άσκηση σε Θεσσαλονικη; To Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής Dr Χριστοφορίδου προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης με μεγάλη ευκαιρία καριέρας και επαγγελματικής αποκατάστασης στις παρακάτω ειδικότητες:

ΤΟΜΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ


  • Γραμματεία
  • Μάρκετινγκ – Δημόσιες Σχέσεις
  • Αισθητικός
  • Νοσηλευτής-τρια

ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ

  • Υποδοχή – Εξυπηρέτηση πελατών
  • Μάρκετινγκ – Προώθηση Υπηρεσιών 
  • Σύγχρονα Μηχανήματα Ομορφιάς -Προηγμένης Ιατρικής Αισθητικής Προσώπου-Σώματος: Lpg Lipomassage, Dermafrac Μεσοθεραπεία, Μικροδερμοαπόξεση, Ραδιοσυχνότητες, Laser Αποτρίχωσης και Φωτοανάπλασης, Κρυολιπόλυση

ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΆΣΚΗΣΗΣ

Για φοιτητές ΤΕΙ και ΙΕΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email με τίτλο «Πρακτική Άσκηση» Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - τηλ. επικοινωνίας 6947273304.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr