Εξήντα δύο θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Εξήντα δύο θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος AE (ΚΠΙΣΝ AE) παρέχει σε νέους και νέες από 18 έως 35 ετών την ευκαιρία αμειβόμενης πρακτικής άσκησης. Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για την Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2017 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2018.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Εξήντα δύο θέσεις θα είναι διαθέσιμες συνολικά. Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης έχει χωριστεί σε δύο τύπους. Κάθεργαε τύπος θα ακολουθήσει τη δική του διαδικασία επιλογής:

1. Εξυπηρέτηση Επισκεπτών: Εικοσιπέντε θέσεις, οι οποίες αφορούν κυρίως πρακτική άσκηση στο τμήμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών της ΚΠΙΣΝ ΑΕ με πιθανότητα απασχόλησης και σε επιλεγμένα άλλα τμήματα. Η επιλογή για τις θέσεις αυτές θα γίνει μέσω κλήρωσης παρουσία συμβολαιογράφου, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες εκπαιδευτικές προϋποθέσεις εκτός από πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

2. Διάφορα τμήματα: Τριάντα επτά θέσεις, οι οποίες αφορούν πρακτική άσκηση σε διάφορα τμήματα της ΚΠΙΣΝ ΑΕ. Η επιλογή για τις θέσεις αυτές θα γίνει μέσα από μία δεξαμενή υποψηφίων που θα προκύψει μέσω κληρώσεων παρουσία συμβολαιογράφου, ενώ θα ακολουθήσουν προσωπικές συνεντεύξεις με στελέχη του ΚΠΙΣΝ. Για αυτόν τον τύπο πρακτικής άσκησης, τίθενται προϋποθέσεις εκπαιδευτικής επάρκειας, καθώς και πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Η λήξη της υποβολής αιτήσεων είναι στις 17/11, ώρα 16:00. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr