vaseis 2015, βάσεις 2015,baseis 2015,apotelesmata,επιτυχόντων,Πανεπιστήμια,ΤΕΙ  Βάσεις 2015: Τα ονόματα των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ θα αναρτηθούν αύριο στα Λύκεια της χώρας

Βάσεις 2015: Τα ονόματα των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ θα αναρτηθούν αύριο στα Λύκεια της χώρας

Το υπουργείο Παιδείας με έγγραφο που εξέδωσε ενημερώνει τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ότι την Τετάρτη 26-08 -15 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των Διευθύνσεων Δ.Ε. θα αποσταλούν οι επιτυχόντες κατά Λύκειο (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ).

Το υπουργείο με το ίδιο έγγραφο καλεί της Διευθύνσεις να μεριμνήσουν έτσι ώστε:


α) είτε να προωθήσουν το αντίστοιχο ανά Λύκειο ηλεκτρονικό αρχείο επιτυχόντων σε όλα τα Λύκεια αρμοδιότητάς τους , αφού πρώτα έχετε ενημερώσουν σχετικά τους Διευθυντές Λυκείων τους (επισημαίνεται ότι σε κάθε Λύκειο θα αποσταλεί μόνο το αρχείο του αντίστοιχου Λυκείου),

Από Σεπτέμβρη Φοιτητής; Το μεγαλύτερο μέσο φοιτητικής ενημέρωσης που θα χρειαστείς είναι εδώ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

β) είτε να καλέσουν τους Διευθυντές των Λυκείων αρμοδιότητάς τους ή τους εκπροσώπους τους για να παραλάβουν ο καθένας τους το αρχείο επιτυχόντων (ηλεκτρονικό ή εκτυπωμένο) της σχολικής του μονάδας.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζεται στο έγγραφο του υπουργείου Παιδείας,  οι καταστάσεις των επιτυχόντων κάθε Λυκείου θα πρέπει να αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας σε εμφανές και προσιτό για τους ενδιαφερόμενους σημείο του Λυκείου.

Διαβάστε ακόμη: Βάσεις 2015: Αύριο στις 10 το πρωί ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr