Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα - Πώς θα μάθετε τους βαθμούς σας Πανελλαδικές 2015: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα - Πώς θα μάθετε τους βαθμούς σας

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα - Πώς θα μάθετε τους βαθμούς σας

Αναρτήθηκαν στα λύκεια της χώρας οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα).

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.


Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 26-6-2015 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Παράλληλα, σήμερα δίνονται και τα πρώτα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις επιδόσεις των 105.000 υποψηφίων που διεκδικούν 68.345 θέσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σημειώνεται ότι έως και την Τρίτη 7-7-2015 οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Τέλος, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr