Βραβεία σε 300 φοιτητές από τον όμιλο των Ελληνικών Πετρελαίων Βραβεία σε 300 φοιτητές από τον όμιλο των Ελληνικών Πετρελαίων

Βραβεία που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα έδωσε ο όμιλος των ΕΛΠΕ για έβδομη χρονιά σε 300 φοιτητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η πρωτοβουλία αυτή του Ομίλου έχει εξελιχθεί σε θεσμό για τους νέους του Θριασίου (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ν. Πέραμος, Μέγαρα), και της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Διαβατά, Μαγνησία, Καλοχώρι, Κορδελιό, Εύοσμος). Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015, βραβεύθηκαν 300 νεοεισαχθέντες φοιτητές σε όλα τα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της Ελλάδας. 

Η φετινή τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε για τη Θεσσαλονίκη την Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 σε κεντρικό ξενοδοχείο και αντίστοιχα για την Αθήνα την Μ. Τρίτη 7 Απριλίου 2015 στο αμφιθέατρο των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου. 


Οι εκδηλώσεις σημείωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς παρουσιάστηκε η κάρτα που έχουμε σχεδιάσει για τη νέα γένια. Με την ενεργοποίηση της κάρτας, οι νέοι θα γίνονται μέλη του δικτύου youth_helpe. Σκοπός της δημιουργίας του δικτύου είναι η ανάπτυξη περαιτέρω σχέσεων με τους νέους που επιθυμούν να συμμετέχουν σε κάποιο από τα προγράμματα του Ομίλου για τη νέα γενιά μέσω της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και της δικτύωσης. Στα μέλη του δικτύου θα προσφέρονται μια σειρά από προνόμια σε διάφορους τομείς ενδιαφέροντος τους. Όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη χρήση της κάρτας και έγιναν τα πρώτα μέλη του νέου μας δικτύου. 

Στις εκδηλώσεις απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος ΔΣ των ΕΛΠΕ, κος Γ. Παπαθανασίου, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει ο Όμιλος στη νέα γενιά μέσα από στοχευμένες δράσεις και επιβεβαίωσε πως θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους άξιους νέους, ώστε να παραμείνουν στη χώρα μας. Με την παρουσία τους τίμησαν τις εκδηλώσεις εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της εκπαιδευτικής κοινότητας, στελέχη του Ομίλου, εκπρόσωποι των εργαζομένων, καθώς και γονείς, συγγενείς και φίλοι των βραβευθέντων. Με το τέλος των εκδηλώσεων, οι νέοι έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με το photobooth που είχε στηθεί έξω από το χώρο των εκδηλώσεων.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, μέσα από μια σειρά δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στις οποίες περιλαμβάνονται επίσης οι υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, η απασχόληση διακεκριμένων άριστων αποφοίτων και η συμμετοχή σε σεμινάρια για απόκτηση δεξιοτήτων σε συνεργασία με αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς φορείς, στηρίζει τη νέα γενιά..

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr