Κατ εξαίρεση Μετεγγραφές: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις 2016-2017 (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Κατ εξαίρεση Μετεγγραφές: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις 2016-2017 (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Από σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 οι φοιτητές θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής, για ιδιαίτερα σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τον αιτούντα την μετεγγραφή φοιτητή ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του, στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων - Α. Παπανδρέου 37 - Μαρούσι, προς την Επιτροπή κατ’ Εξαίρεση Μετεγγραφών της παρ. 9 του άρθρου 21 του Ν. 4332/2015 (ΦΕΚ  76 Α΄).


Στην αίτηση επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά, που τεκμηριώνουν τις ιδιαίτερα σοβαρές και εξαιρετικές περιπτώσεις και συμπληρώνονται τα προσωπικά στοιχεία και τα στοιχεία επικοινωνίας του φοιτητή.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε πρώτοι για το πότε θα ξεκινήσουν οι Αιτήσεις για τις κανονικές Μετεγγραφές 2016-2017 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Οι αιτήσεις εξετάζονται από την ανωτέρω Επιτροπή σύμφωνα με τα οριζόμενα στη με αρ. 161107/Ζ1 13-10-2015 (ΦΕΚ Β΄ 2255) Υ.Α. Στους αιτούντες  μπορεί να χορηγηθεί κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή σε Τμήμα αντίστοιχο του Τμήματος προέλευσης, εφόσον διαπιστωθεί ότι συντρέχουν οι ιδιαίτερα σοβαροί και εξαιρετικοί λόγοι που επιβάλλουν την μετεγγραφή του αιτούντος.

Τα κριτήρια για τις κατ εξαίρεση Μετεγγραφές 2016-2017

Αίτηση για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής δύναται να υποβληθεί και μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, μόνο αν ο λόγος που επικαλείται ο αιτών προέκυψε μεταγενέστερα.

Για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής, θα ακολουθήσει ανακοίνωση, μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Περισσότερα νέα για τις Μετεγγραφές στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr