Ξεκινούν οι εγγραφές των μετεγγραφόμενων φοιτητών στο ΤΕΙ Αθήνας

Ξεκινούν οι εγγραφές των μετεγγραφόμενων φοιτητών στο ΤΕΙ Αθήνας

Ολοκληρώνονται οι μετεγγραφές φοιτητών από ενστάσεις και στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας, καθώς με σημερινή ανακοίνωση καλούνται οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές για τις επόμενες ενέργειές τους προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο τμήμα είχε αρνηθεί σε πρώτη φάση την ολοκλήρωση των μετεγγραφών από ένσταση προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη κατά των μετεγγραφών φοιτητών πέραν του 15% του αριθμού εισακτέων που ορίζει ο νόμος.


Επίσης γνωστοποιείται από το τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Αθήνας ότι από τις 2 Μαρτίου 2017 θα ειδοποιούνται, οι μετεγγραφόμενοι από ένσταση φοιτητές που έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά που προβλέπει ο Νόμος και έχουν ελεχθεί οι φάκελοί τους και δικαιούνται την μετεγγραφή, να διαγραφούν από τη Σχολή προέλευσής τους. 

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο τμήμα είχε αρνηθεί σε πρώτη φάση την ολοκλήρωση των μετεγγραφών από ένσταση.

Απόφαση ΣτΕ υπέρ Φοιτητών

Κανονικά αναμένεται να ξεκινήσουν από σήμερα οι εγγραφές των μετεγγραφόμενων φοιτητών από ενστάσεις στο ΤΕΙ Αθήνας, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε ότι αρμόδιο για την υπόθεση που προσέφυγε το Ιδρυμα είναι τα διοικητικά δικαστήρια.

Ενημέρωση Φοιτητών από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Αθήνας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας Καθηγητής Μιχάλης Μπρατάκος ενημέρωσε την, Τετάρτη 1 Μαρτίου τους φοιτητές που παρευρίσκονταν στο Ίδρυμα και αναμένουν την εγγραφή τους, ότι η απόφαση του ΣτΕ είναι υπέρ των φοιτητών και οι εγγραφές στα Τμήματα θα ξεκινήσουν κανονικά από αύριο Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Όλα τα φοιτητικά νέα που αφορούν τις Μετεγγραφές Φοιτητών στην κατηγορία Μετεγγραφές του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr