Μετεγγραφές, διαδικασίες, φοιτητές, ανακοίνωση, αποτελεσμάτων Μετεγγραφές Αποτελέσματα: Οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι φοιτητές!

Μετεγγραφές: Οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι φοιτητές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων!

Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με απόφασή του κυρώνει τον πίνακα με την επιφύλαξη του ελέγχου των δικαιολογητικών, που οι επιτυχόντες δεσμεύτηκαν στην αίτησή τους να προσκομίσουν προκειμένου να ελεγχθούν στα ΑΕΙ υποδοχής, σύμφωνα με τα κατωτέρω αναφερόμενα.

Η ανωτέρω απόφαση κύρωσης του πίνακα των επιτυχόντων ανά Σχολή ή Τμήμα, κοινοποιείται στις Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων. Εντός πέντε (5) ημερών από τη στιγμή που οι Σχολές/Τμήματα παραλάβουν τους πίνακες των δικαιούχων μετεγγραφής, υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ

Αν θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για τα αποτελέσματα των Μετεγγραφών ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Οι δικαιούχοι μετεγγραφής καλούνται να προσέλθουν προσωπικά ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτούμενου εκπροσώπου τους στη Γραμματεία του Τμήματος υποδοχής προσκομίζοντας όλα τα δικαιολογητικά που είχαν δεσμευτεί με την αίτησή τους ότι θα υποβάλλουν. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) εργάσιμες ημέρες.

- Οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων ενημερώνουν το συντομότερο δυνατό τον υποψήφιο εάν από τον έλεγχο των δικαιολογητικών του φακέλου του, κατέστη επιτρεπτή ή όχι η εγγραφή του στη Σχολή/Τμήμα υποδοχής, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή του από τη Σχολή/Τμήμα προέλευσης και την ολοκλήρωση της εγγραφής του στο Τμήμα υποδοχής.

Μείνετε συντονισμένοι στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr στο No1 φοιτητικό ενημερωτικό site, για την καθημερινή σας ενημέρωση!!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr