εγκύκλιος, μετεγγραφές, φοιτητών meteggrafes,πανεπιστήμια,τει,2015 - 2016 Καθυστερεί η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές των φοιτητών - Δείτε αναλυτικά!

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016: Καθυστερεί η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές των φοιτητών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ

Το Υπουργείο Παιδείας έχει «αφήσει πίσω» το θέμα της έκδοσης της εγκυκλίου περί μετεγγραφών.

Το αποτέλεσμα είναι να παρατείνεται η αγωνία των ενδιαφερόμενων φοιτητών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ προς μεταφορά θέσης εισαγωγής, ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει γίνει γνωστή από την πλευρά του Υπουργείου Παδείας η ημερομηνία ανακοίνωσης της έκδοσης της εγκυκλίου.


Κάνε LIKE στην σελίδα «Μετεγγραφές Φοιτητών», ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ την, για να ενημερώνεσαι καθημερινά και μέσω Facebook για τις μετεγγραφές 2015-2016!

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr επικοινώνησαν, σήμερα Πέμπτη 29/10, με το Υπουργείο Παιδείας, όπου αναφέρθηκε ότι την ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (δηλαδή αρχές Νοεμβρίου) θα εκδοθεί η διευκρινιστική εγκύκλιος και οι προθεσμίες αιτήσεων από το Υπουργείο Παιδείας για τις μετεγγραφές των φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Πιο συγκεκριμένα η εγκύκλιος θα ορίζει την προθεσμία για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για μεταφορά της θέσης εισαγωγής των ενδιαφερόμενων φοιτητών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Οι αιτήσεις για την μεταφορά θέση εισαγωγής θα πραγματοποιούνται μέσα από την ιστοσελίδα που θα αναφέρει επίσης η εγκύκλιος.

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από την κατηγορία Μετεγγραφές του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, για όλα τα τελευταία νέα!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr