Ξεκίνησαν οι Ενστάσεις Μετεγγραφών -Για ποιους επιτρέπεται!

Ξεκίνησαν οι Ενστάσεις Μετεγγραφών -Για ποιους επιτρέπεται!

Ενστάσεις Μετεγγραφών: Εκκίνηση διαδικασίας υποβολής ενστάσεων/αιτήσεων θεραπείας. Οι αιτήσεις θεραπείας εξετάζονται από Τριμελή Επιτροπή Ενστάσεων, σύμφωνα με τις γενικές αρχές και τη διαδικασία του άρθρου 24 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/1999 ΦΕΚ 45 Α΄).

Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών / μετακινήσεων εκδόθηκαν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής Μετεγγραφών 2020 (transfer.it.minedu.gov.gr).


Ενστάσεις-αιτήσεις θεραπείας υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής (transfer.it.minedu.gov.gr) από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και για διάστημα 30 ημερών, σύμφωνα με το άρθρο 80 του ν. 4692/2020.

Τι ορίζει το Άρθρο 80:

Κατά των αποτελεσμάτων των αιτήσεων μετεγγραφής δύναται να υποβληθεί αίτηση θεραπείας εντός τριάντα (30) ημερών ενώπιον τριμελούς Επιτροπής, η οποία συγκροτείται για κάθε ακαδημαϊκό έτος, ειδικά για αυτόν τον σκοπό με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η υποβολή αίτησης θεραπείας επιτρέπεται αποκλειστικά για περιπτώσεις προφανούς σφάλματος, το οποίο δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του αιτούντος κατά την υποβολή της αίτησης μετεγγραφής.

Βγήκαν τα Αποτελέσματα των Μετεγγραφών – Δες ΕΔΩ αν πήρες μετεγγραφή!

  • Την ενημερωτική σελίδα των Μετεγγραφών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr