Πότε και που θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών

Πότε και που θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών

Μετεγγραφές Αποτελέσματα 2019-2020: Στα ύψη έχει φτάσει η αγωνία των υποψηφίων φοιτητών και των γονέων τους ως προς την ανακοίνωση των δικαιούχων μετεγγραφής.

Χιλιάδες είναι οι φοιτητές που είδαν το όνομα τους ανάμεσα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών αλλά για λίγα Μόρια δεν κατάφεραν να περάσουν στη Σχολή/Τμήμα στην πόλη που επιθυμούσαν.


Σύμφωνα με επικοινωνία που είχαν πριν από λίγο τα «Φοιτητικά Νέα» με αρμόδιο στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας, τα αποτελέσματα των μετεγγραφών με μοριοδοτούμενα κριτήρια θα αναρτηθούν εντός της εβδομάδας, εκτός εξαιρετικού απροόπτου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή (transfer.it.minedu.gov.gr) μετεγγραφών με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους, για να δουν αν η αίτηση τους έχει γίνει δεκτή.

Εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των μετεγγραφών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ένσταση - αίτηση θεραπείας.

Να αναφερθεί πως πέρσι τα αποτελέσματα των μετεγγραφών με μοριοδοτούμενα κριτήρια ανακοινώθηκαν στις 6/11/2018 και τα αποτελέσματα των Μετεγγραφών Αδελφών Φοιτητών στις 16/11/2018.

Για να λάβετε ΠΡΩΤΟΙ ενημέρωση με την ανακοίνωση των Αποτελεσμάτων για τις Μετεγγραφές 2019-2020, πατήστε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Μετεγγραφές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr