Μετεγγραφές Φοιτητών 2019: Οι Αντιστοιχίες των Τμημάτων για το 2019-2020

Μετεγγραφές Φοιτητών 2019: Οι Αντιστοιχίες των Τμημάτων για το 2019-2020

Μετεγγραφές 2019-2020: Καθορίστηκαν με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, οι αντιστοιχίες των Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, ως ακολούθως:

Οι αντιστοιχίες που σας παρουσιάζουν τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από το παρόν άρθρο θα βοηθήσουν τους ενεργούς φοιτητές σε περίπτωση που τους ενδιαφέρει να αιτηθούν μετεγγραφή κατά το επόμενο ακαδ. έτους και τους δικαιούχους μελλοντικούς Πρωτοετείς Φοιτητές 2019-2020 μετεγγραφής, να επιλέξουν σωστότερα τα τμήματα τους στα μηχανογραφικά δελτία τους. Ουσιαστικά οι αντιστοιχίες δηλώνουν σε ποια τμήματα μπορούν να μετεγγραφούν.


Την ενημερωτική σελίδα των υποψηφίων φοιτητών 2019-2020 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Αναλυτικότερα μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους  παρουσιάζονται τα αντίστοιχα και μή τμήματα Πανεπιστημίων (ΑΕΙ) και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, από τα οποία δηλαδή είναι δυνατή ή όχι η μετεγγραφή εφόσον κάποιος εισαχθεί εκεί. 

Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας παρέχουν συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μέσα από την σχετική κατηγορία. Μείνετε συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Αντίστοιχα Τμήματα

Μη αντίστοιχα Τμήματα

SOS για Μετεγγραφή: Την ενημερωτική σελίδα για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα που αφορούν τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr